, ,

Miért szeretjük az ONLINE csoportos Victory Pilates órákat?

Nos, a koronavírus sok mindent megváltoztatott. Sok minden porig omlott… A Victory Pilates Gellérthegyen lévő Stúdiómban a 10 éven keresztül egyre növekvő Victory Pilates és Stretching csapat csoportlétszáma 2020. március 16-án egy pillanat alatt köddé vált és teljesen megsemmisült. Mintha egy jó építészmérnök által felépített vár válna apró kövekké pár szempillantás alatt. Ehhez valami elemi erő kell. 10 év tudatos munkája, az esti órákban egyre népszerűsödő, teltházas csoportok, hosszú évek céltudatosan irányított együttműködése a Pilates karikákkal kockásított hasizmokkal, hengereken hullámzó instabil gerincekkel, gumiszalagokkal erősített lábakkal, kislabdákkal centralizált adduktor és core munkák halmazaival, nagylabdákkal trenírozott törzsekkel és karizmokkal…Ennyi…Zero….

Kitört a vírus és én két hétig ágyban feküdtem, mert csak a bizonytalanság létezett és annak megannyi szorzója. Két hét teljes sokk után a csoportom vendégei jó energiákkal kezdték hiányolni és erős határozottsággal megkövetelni a csoportok folytatását. Így alakult meg a Victory Pilates Online Zoom csoport. Be kell vallanom, hogy balerinaként sohasem vettem részt konferenciabeszélgetéseken. És a Victory Pilates Stúdió vezetőjeként sem. Az első online Victory Pilates órám előtt összesen két órát aludtam éjjel. Nem tudtam, hogyan fogom időben behívni a résztvevőket, vagy, hogy egyáltalán megjelennek-e. Hogy vajon fogják-e látni a bemutatott gyakorlatokat. Vagy sem…Hogy nem szakad-e meg a kapcsolat az óra kellős közepén…Hogy elérem-e ugyanazt a hatást online, mint élőben. Ezt az akadályt is sikerült megugrani!

Törülközővel és ásványvizes palackokkal is tartok edzést online, hogy ne kelljen otthonra hengert (Foam rollert), Pilates karikát (Pilates circle-t), gumiszalagot (Flex Band), Bosu-t, Dyner-t, kis, közepes, nagylabdát, Yoga block-ot és Pilates box-ot venni.

A szükség törvényt bont és új túlélési technikákat dolgoz ki.

Törülközővel és ásványvizes palackkal is helyettesíthetjük a kiegészítő Pilates eszközöket.

Október 1-én kezdünk újra!

Köszönet a csoportomnak, hogy kikövetelték a Victory Pilates és Stretching Online Zoom órákat. Így mindenki teljes biztonságban, a saját szobájában, utazás nélkül, dugóban ragadás nélkül, elkésés nélkül, a gyerekeknek vacsorát adva, az edzőruha otthonfelejtése nélkül, fertőzésveszély nélkül gyakorlohatja a Victory Pilates és Stretching technikát.

Nincs más hátra, mint előre. Hajrá!

Hétfő este 7 és csütörtök este 7-kor lehet hozzánk csatlakozni!

Jönni fognak a spárgák is újra!!!

Gyerünk!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *